Kavo

Kavo – Германия e световен лидер в разработване и производство на прецизни дентални апарати и инструменти.

DENTSPLY

DENTSPLY проектира, разработва, произвежда и предлага пълна гама от професионални стоматологични продукти, включително зъбни импланти, ендодонтски инструменти и материали, ортодонтски апарати, възстановителни материали, превантивни материали и устройства, както и протезни материали и устройства.

Dürr Dental

Името Dürr Dental е синоним на техническия прогрес и иновации в денталната медицина по целия свят повече от шест десетилетия. Компанията има богато портфолио от продукти и апарати използвани в денталната медицина, компресори, аспирационни машини и системи, сепаратори, рентгенови проявители, хигиенни продукти, дезинфектанти и др.

Heraeus Kulzer GmbH

Една от водещите дентални световни компании със седалище в Ханау, Германия. Като надежден партньор, компанията доставя на стоматолози и зъботехници богата продуктова гама, която обхваща козметична стоматология, предпазване на зъбите, протезиране, пародонтология и др.

BEGO

BEGO e една от водещите компании с изключителна репутация в денталната индустрия. Компанията е специализирана в производството на оборудване, материали, благородни и неблагородни сплави, керамика, импланти, CAD/CAM системи и ноу-хау за денталните лаборатории и денталните лакари.

AMANN GIRRBACH

CAD/CAM системите са бъдещето в зъботехниката. Изцяло компютъризираната апаратура на AMANN GIRBAH е от най-съвременно поколение и е предназначена за изключително прецизна изработка на мостове и корони от цирконий.

Ivoclar Vivadent

Водещ производител на стоматологични и зъботехнически материали. Представена на денталния пазар преди десетилетие, системата покрива широк кръг от индикации: от най-фини фасети, използвани при препарация на единични зъби, до корони и дъгови стабилизации.

Не можете да копирате съдържанието на тази страница