ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС

КОИ СМЕ НИЕ

АРТДЕНТ е зъботехническа лаборатория, създадена през 2005г. в гр.София, България, с управител Мартин Йорданов. На база своя дългогодишен опит, можем да предложим пълната гама продукти в сферата на Зъботехниката на конкурентни цени. За нас няма невъзможни неща! Можем да изработим всички видове корони и мостове, от циркониев оксид, металокеремика или прескерамика, подвижни тотални и частични еластични /меки/ протези, конструкции върху импланти, ортодонтски апарати.

В АРТДЕНТ искаме да променим това, което очаквате от вашата лаборатория. Ще като започнем с открити, честни и трайни взаимоотношения. Знаем, че всеки дентален специалист се нуждае от надежден партньор в лицето на зъботехническата лаборатория, с която работи. Затова с удоволствие ще обменим с Вас опит, информация и професионални знания за да Ви помогнем в планирането на всеки един случай. Ще подберем заедно правилните материали и най-подходящите технологии за да върнем усмивката на всеки един пациент.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС

Нашите Качества

Нашата философия за бизнеса е построена върху качество, стойност и изключителна грижа към пациента. Тези стойности могат да бъдат открити във всичко, което правим. Имате обещанието ни, че нашите действия ще са по-красноречиви от думите.

Нашата визия е да се превърнем в крайното решение, за вашите пациенти и вашата практика. Затова създадохме една уникална лаборатория и се фокусирахме изцяло върху предоставянето на най-добрите продукти услуги.

Нашата мисия е да преследваме съвършенството. Тя отразява стремежа ни да предоставяме по-добри услуги, постигнати чрез ефективни решения, иновативно мислене, динамично развитие, честни взаимоотношения и вдъхновяващи предложения.

Успяхме да създадем един невероятен екип. Неговия ангажимент е да олицетворява нашите уникални стойности всеки ден. Ние сме прегърнали промените, вярваме, че бързите технологични иновации въздействат положително на Зъботехниката и Стоматологията, но продължаваме да спазваме и традицията. Традицията, в лицето на доверието, на добрите търговски взаимоотношения, традицията в добрия краен резултат и традицията нашите пациенти да бъдат доволни и щастливи.

Опит

Ние сме зъботехници, които работят със страст. Непрекъснато се усъвършенстваме и се стремим да бъдем в крак с новостите в световните тенденции. Не спираме да се обучаваме и да внедряваме в работата си модерно оборудване, последно поколение в съвременните иновации.

Надеждност

Един от основните принципи на медицинската помощ е надеждност. Ние разбираме, че пациентът е в центъра на грижите и усилията, които полагаме взаимно. Точно както пациентите Ви могат да разчита на Вас, така и Вие можете да разчитате на нас В наше лице ще намерите надежден партньор – относно качество на материалите, качеството на изработката, на добрата естетика и точността в сроковете.

Качество

Ние не правим компромис с избора на материалите, които влагаме в нашите продукти. Използваме само най-добрите! Всички материали, които използваме отговарят на световните стандарти за качество. Готови сме да потвърдим това и на Вашите пациенти, като издадем гаранционен сертификат, който съдържа пълна информация за използваните консумативи.

Предимство в Цената

Цените, които предлагаме са разумни и справедливи. Те са актуализирани и са съобразени с икономическата ситуация в България. Освен това ние НЕ залагаме на философията, че високата цена е основния показател за качеството на услугата, която се извършва.

За Нас

Не можете да копирате съдържанието на тази страница