ЗАЩО НИЕ

ArtDent

Артдент Ви предлага пълната гама от продукти в подвижното и неподвижно
протезиране на конкурентни цени, за да ви осигурим възможността и комфорта да
използвате само една лаборатория за всички свои поръчки.

Услугите които предлагаме на нашите клиенти са:

 • Цирконйи - CAD / CAM
 • Металокерамика
 • Прескерамика
 • Моделноляти протези
 • Артдент алайнерс
 • Еластични /меки/ протези
 • Конструкции върху импланти
 • Ортодонтски апарати
 • Артдент дизайн & 3D принт център

18 Години

Професионална Експертиза
Art_dent_s2_GDS_9755 copy

7 основни причини да изберете нашата лаборатория и да се убедите сами в прецизността, удоволствието и ентусиазма, които влагаме в нашата професия:

Ние сме зъботехници, които работят със страст. Непрекъснато се усъвършенстваме и се стремим да бъдем в крак с новостите в световните тенденции. Не спираме да се обучаваме и да внедряваме в работата си модерно оборудване, последно поколение в съвременните иновации.
Един от основните принципи на медицинската помощ е надеждност. Ние разбираме, че пациентът е в центъра на грижите и усилията, които полагаме взаимно. Точно както пациентите Ви могат да разчита на Вас, така и Вие можете да разчитате на нас В наше лице ще намерите надежден партньор – относно качество на материалите, качеството на изработката, на добрата естетика и точността в сроковете.
Ние не правим компромис с избора на използваните материали, които влагаме в нашите продукти. Използваме само най-добрите! Всички материали, които използваме отговарят на световните стандарти за качество. Готови сме да потвърдим това и на Вашите пациенти, като издадем гаранционен сертификат, който съдържа пълна информация за използваните консумативи.
За нас връзката със стоматолозите с които работим е специална. Тя се характеризира с доверие, а доверието се гради в продължение на години и трябва да бъде запазено. Затова се стремим да предоставяме продукти, който отговарят на всички индивидуални нужди. Така Вашите пациенти ще бъдат доволни – а това удовлетворение ще засили връзката Ви с тях, връзката Ви с нас и ще задълбочи взаимното доверие. За нас ще бъде удоволствие да споделим с Вас информацията и професионалните знания които сме натрупали с годините. Способни сме да преговаряме и да приемаме конструктивна критика, защото вярваме, че това ще ни направи още по-добри.
Изискванията на всеки дентален лекар са толкова разнообразни, колкото са разнообразни и очакванията на пациента. Всеки стоматолог има предпочитания към определени материали и технологии. Някои предпочитат да направят една или няколко междинни проби, други искат по-малко. Всичко това е свързано с крайния резултат, с крайния продукт, с безупречната усмивка и съответно с удовлетвореността на пациента. Затова сме готови на предизвикателството да отговорим на индивидуалните претенции за качество, обслужване, ангажимент и срокове на всеки един от Вас.
Ние сме напълно наясно с отговорността на денталните лекари към техните пациенти. Солидарни сме с усилията които полагате и можем да им отговорим, като предоставим пет години гаранция на фиксирани възстановявания (например коронки, мостове) и удължаваме гаранцията от две на три години за подвижни зъбни конструкции (напр. протези).
Цените, които предлагаме са разумни и справедливи. Те са актуализирани и са съобразени с икономическата ситуация в България. Освен това ние НЕ залагаме на философията, че високата цена е основния показател за качеството на услугата, която се извършва.
Ако се интересувате от повече подробности за нашата лаборатория и нашите услуги, ще бъдем щастливи да ви помогнем.
Можете да се свържете с нас по телефона, да ни пишете на artdent@artdent-laboratory.com или да използвате онлайн формата за контакти.

СВЪРЖИ СЕ С НАС

Готов си да работиш с нас?
Попълни анкетата и ще се свържем с теб!

  НАШИЯ БЛОГ

  Прочетете Последните Статии

  Startseite

  Не можете да копирате съдържанието на тази страница